kysyi rakas äitini kun käytiin tänään sohvaostoksilla ja miulla oli kädessä haruha-kämmekkääni. Olin hetken hiljaa ja totesin sitten että itse ne tein. Tuli vähän hassu olo, eikö toinen usko miun mahtaviin lahjoihini tällä saralla? Ei vaiskaan.

Kovasti kutkuttaisi käydä huomenna lankakaupassa. No, mä käyn joka tapauksessa ostamassa pyöröpuikot Vapaa Valinnasta ja siellä oli jotain tarjouslankoja joten. En mä saa ostaa mitään. En. Miulla on lankaa vailla millä mitalla ja vaikka mitä projekteja mielessä kesken joten ne on nyt tehtävä.

Tarvitsen itselleni pipon koiralenkkejä varten, samoin tumput ja kämmekkäät. Siinähän sitä on viikonlopuksi proggista. :)

En ole tainnut tarkemmin kertoa miun perheestä. Siihen kuuluu Laika, miun vaimo. Kissoja on kolme: Possu 8v, Kapteeni ja Beverly 1,5v. Keisari Pirk on puolestaan 5kk ikäinen rescue-koira Viipurista, syntynyt tosin Tammisaaressa. Joten karvapalloja pyörii ja aina kun jotain projektia tekee, apureita riittää varmasti. Kuten eilen, otin kerän korista että selvitän siihen tulleen sotkun. Kapteeni tuli oikein juoksemalla paikalla avustamaan. :D

Täällä siis kaikenlaista höpinää tulee olemaan. Toivottavasti sitä joku jaksaa kuunnellakin. Opiskellakin täällä yritetään, tavoitteena on kevään pääsykokeet arkeologiselle. Nyt opiskelen avoimessa yo:ssa historiaa ja olen kuntoutustuella kotona sairastamassa, diagnoosi on vaikea masennus. Joten täällä voi ajoittain olla myös ei niin kovin aurinkoista mutinaa. Mutta elämä voittaa!