Tein eilen lankalaatikolle totaalisen inventaarion ja löysin sieltä 4 kiloa lankaa. Yllättävän paljon sitä siellä kuitenkin sitten on, en olisi uskonut. En minä ole aiemmin näin lankoja nimittäin hamstrannut, se on ihan uusi addiktio. Paha sellainen tosin. Lankalaatikko on käymässä jo pieneksi ja huomenna kun tulee Kimmo käymään, aloitan neuvottelut suuremmasta laatikosta sekä puikkolaatikosta! Jos saisi vaikka ihan melkein ilmaiseksi tai sukkia tekemällä maksettua nuo hankinnat, Kimmo kun kuitenkin mielellään käsillään kanssa tekee. Mieli tekisi Piikko-Pirran aleen vielä uusiksi mutta en mä voi mennä, ei rahat nyt oikein anna periksi. Ellei kela sitten yllättä positiivisesti ja käsittele miun lääkekorvaushakemusta niin että rahaa tulisi ensi viikolla (joo, tähän ei voi luottaa lainkaan joten hautaan moisen haaveen).

Lankalaatikossa oli myös kaksi kokonaista kerää sinistä seiskaveikkaa, aloitin toisesta kerästä tänään modassa olleen ohjeen mukaan kaksoistumput. Jottei sormet palele. Meillä on Pirkin (meitin koiravauva) kanssa pientä erimielisyyttä siitä pitääkö mutsi tumppujaan kädessä vai kuskaako Pirk niitä pitkin pihaa. Mutsi tarvitsee siis tumput jotta voi antaa edelliset lapselleen leluksi. :D Mikä mainio tekosyy tehdä vanttuut!

Olen pyöritellyt ja pyöritellyt ideoita sen Sandnes soft mohairin osalta, sitä kun on 200g ja mietin että riittäisikö se johonkin neuletakkiin? Vai tekisikö siitä hihattimen? Löysin jo kivan hihattimen ohjeenkin, se voisi olla kivannäköinen eriväristen paitojen kanssa. Täytyy miettiä sitä vielä.

Ajattelin että lopusta australista teen huivin, pitsiä siihen haluan joten täytyy ehkä jostain ohjeesta vähän soveltaa. Myssykkä oli päässä tänään ja hieno on!

Täällä on käynyt lähes hämmentävän paljon ihmisiä! Olen ihan otettu että täällä joku viitsii käydä katsomassa mitä mä turisen ja askartelen. Kiitos kaikille vieraille ja tulkaa toki uudestaan, on kiva kun käytte. <3 Suunnittelen arvontaakin, tuhat voisi olla kiva semmoinen tasaluku jota arvotaan mutta siitä tarkemmin myöhemmin.