Tuntuu että hävitän taas tätä nykyä ihan kaiken. Tänään olen hukannut kaksi kertaa päättämistä varten säilötyn tylppäpäisen neulan. En ymmärrä. Mielestäni laitoin se purkkiin jossa on hakaneuloja ja siinä oli vielä lankaakin päässä mutta ei sitä sitten ollutkaan siellä kun olisin sen sieltä ottanut. Höh.

Laikan kissapipo tuli valmiiksi (se oli se hyshys-proggis pipoviikoille), lankoina pinkki sisu ja kitten mohair. Siitä tuli kiva ja lämmin, taidan haluta itselleni kanssa. Tuon siitä kuvia myöhemmin kunhan löydän sen hemmetin neulan. Lisäksi Laika saa synttärilahjaksi Japani-Suomi-Japani-sanakirjan (heti kun talous sallii sen ostamisen).

Odottelen jo kovin tietoja SNY:stä. Osa on omansa jo saaneet mutta miun luukku ei ole vielä kolahtanut. Joten jännitystä pitää yllä edelleen! Mielessä on monia ideoita ja ajatuksia joita kehitellä tähän liittyen. Kivaa tämmöinen. Pieni jännitys on hyvästä.

Käsi vaivaa, vasen käsi kaiken lisäksi.  Oikea käsi on operoitu kolme kertaa, siltä osin on jo kiintiö sairastamisen osalta täynnä enkä todellakaan kyllä haluaisi joutua samaan rumbaan tuon vasemman käden kanssa. Olen jo jonkin aikaa huomannut että siitä puutuu keskisormi ja herään toisinaan yöllä siihen että käsi on puuduksissa. Nyt olen sitten kahtena yönä herännyt aivan järkyttävään kipuun kädessä ja valvonut sen vuoksi. :/ Tänään käsi ei meinannut selvitä edes koiran ulkoilutuksesta, tuntui että remmin puristaminenkin on liian raskasta. Hemmetti sentään. Kai se on sitten vaan koetettava saada aikaa tk-lääkärille, olen ,onneksi ja lääkärin kauhuksi, kokenut tämän hoidon aloittamisen vaikeuden nyt sitten muutaman kerran joten olen jo aika vaikea asiakas koska en suostu lähtemään ennen kuin saan apua ja todellista apua.