Laika haluaa emo!paidan joten kävin ostamassa sitä varten tänään Anttilasta fleuria punaisena ja mustana, ostin yhteensä kilon vaikka sitä tuskin niin paljon menee. Teen sitten lopusta jotain, joskus.

Mammalla käytiin eilen ja tietysti minä ensinmmäisenä hain lehtihyllystä uuden Modan josta löytyi muutama ohje joita haluan kokeilla. Mietin että mistä langasta ja milloin. Ja pyöritän vaihtoehtoja sen Sandnesin soft mohairin kanssa, mitä ihmettä siitä tekisi? Riittääkö se 200g mihinkään itsessään vai pitääkö sitä tilata kerä tai kaksi lisää? Katsotaan nyt.

Psykiatri oli tänään, ihmetteli että miten miun kuntoutustukihakemus voi viipyä ilman päätöstä näin kauan. Enpä tiedä, samaa tässä on ihmetelty itsekin. Olisi kiva jos saisi säännöllisen rahatulon taas, sv-rahakausi kun loppui jo marraskuun lopussa. Lääkitystä vähän säädettiin taas, katsotaan miten naisen käy. Efexorin tiputtaminen puoleen varmaan saa miut kiipeämään pitkin seiniä muutaman päivän mutta jotenkin se on nyt vain kestettävä. On taas semmoinen olo että antaisi mitä vain terveydestään.