Tänne saapui tänään ensimmäinen ulkomaankielinen neulontalehti. Lontoota siinä puhuvat ja lehti on siis Sandra 2/07. Kivoja malleja, monta semmoista mitkä aion toteuttaa (missä välissä, se on sitten taas asia ihan erikseen) ja kustansi vaan neljä euroa. Hyvä kauppa siis. Voisin tylysti räpsiä siitä kuvia jossain kohtaa. Eiko! Mähän kokeilen meidän uutta skanneria (saatiin tuommoinen monitoimi"kone" joululahjaksi nimittäin) ja ottaa kuvia niistä mitä ajattelin tehdä niin tänne.

Muita ilouutisia! Sain tänään kamerani postista ja nyt on si hieno kamera millä räpsiä kuvia! Kun vaan vielä oppisi sitä käyttämään niin kaikki olsi loistavasti. Kysyin vaimolta pitääkö se manuska todellakin lukea ja olisittepa nähneet sen ilmeen. :D Se oli kyllä vuosisadan mulkaisu joka kertoi että joo, kyllä sun tarttee se lukea. No, minähän luin mutta en mä sen enempää sitä osaa käyttää. Rompulla on kuulemma tarkempia ohjeita, en jaksanut niihin tänään sen tarkemmin perehtyä, teen sen tässä joku päivä (eli en koskaan). Muutamia testikuvia otin ja voisin tuoda niitä tännekin jossain kohtaa.

Projektit etenee. Laikan raitapaidassa on jo jokunen raita, huomenna se otetaan junaan mukaan joten on nelisen tuntia tehokasta aikaa tikuttaa sitä eteenpäin. (Mennään katsomaan Apassionata <3). Sukkaa on tehty varren verran, se on tosin tosi lyhyt varsi kun en halua pitkävartisia, ja nyt menossa kantapää. Katsotaan mitä saan aikaan. :P

375460.jpg