Hamsterointi on alkanut ja puikoille meni heti viimeinen tekele pipoviikoille, Katian grafitti-langasta pitäis tehdä itselle vielä semmoinen pakkaskelipipo, en tosin vaan tiedä onko tuo semmoista pipolankaa mutta katsotaan mitä siitä tulee. Sittenhän sen näkee. :P

Eilen kävi vielä PiikkoPirrassa helpottamassa kuukauden taukoa ostoksiin, ostin vielä kolme kerää australia jotta saan varmasti siitä itselleni neuletakin Modan ohjeella (pitäisi jo riittää kun lankaa on sitten yli 600m enemmän kuin alkuperäisellä langalla olisi ohjeen mukaan). Ja sitten tarttui mukaan myös Merino Oroa, tumman ruskeaa kerä, ajattelin että josko se muotoutuisi miulle huiviksi.

Neulontatapaamisessa olin eilen ja miulla oli tosi kivaa! Jännitin etukäteen, olen sairauden myötä jokseenkin erakoitunut ja muuttunut entistä ujommaksi mutta siellä oli tosi kivaa! Menen kyllä ehdottomasti jatkossakin. Oli kiva neuloa ja jutella niitä näitä. Mietin mennessä että mahdanko mä erottaa kuka se porukka on mutta kun pääsin Kerttuun asti niin oli helppo bongata neulojat, kaikki istuivat puikot kädessä. :D

Mutta nyt jatkan pipoa, kaupunkiin pitäisi myös päästä (täytyy hakea sossua varten tiliotteet). Ajattelin piipahtaa kotimatkalla Mammalla, sinne voi ottaa pipon mukaan. Mamma on niin iloinen tästä miun addiktiosta, hänelle se on tärkeää että opettamansa taito säilyy.

Teen kohta kaikista karvalapsista rukkasia. Pirk tuhosi petauspatjan, Kapteeni syö mun muistiinpanojani ja Neiti tunkee istumaan kukkapurkkiin. Mur.