Lankakomeron lehtihuivi pääsi tänään pingotukseen, tuossa se lepää verhon päällä pyykkitelineellä. Ja se on kaunis!

438863.jpg

Väri tulee tuossa aikalailla oikein, lanka on Sandnesin Sisua. Lankaa meni yksi kokonainen ja yksi vajaa kerä, punnitsen sen huomenna ko saan sen pingotuksesta.

Salainen sukankutoja-sukka versio 2.0 edistyy hyvin, teen ensimmäistä kertaa ikinä sukkaa kärjestä ja tiimalasikantapäällä. Sukasta tulee kaunis, itsellekin pitää tehdä samanlaiset. Kunhan saan nyt siis nuo ensin valmiiksi, luulen että tuo ensimmäinen valmistuu huomenna. Neuletapaamisessa aioin kuitenkin aloitella vihreästä kamenasta Pavonis-huivia, on sitten apua paikalla jos jään takkuamaan alun kanssa kuten niin usein käy.

Hihattimesta tuli mörvelö (en muista sanoinko jo). Laika siitä tykkäsi joten lupasin tehdä siihen viikonloppuna vielä toisen hihan ja kauluksen, tietoisena siitä että jos en tee sitä nyt niin se jää tuohon koriin pyörimään ties kuinka pitkäksi aikaa.

Eilen oli kummallinen hetki, mikään ei kiinnostanut enkä halunnut edes neuloa. En vaikka posti toi vyyhdin huudettua pirkka-lankaa joka on kauniin vihreää (otan kuvia myöhemmin). En vaikka kaappi on täynnä ihanaa lankaa ja ohjenurkkaus täynnä ohjeita joita tehdä. Hetki meni onneksi ohi ja olen saanut tehtyä tuota ssk-sukkaa. Ja kerittyä kerälle sen kamenan sitä huivia varten. Tuo "kohtaus" liittynee siihen että miun vointi on ollut taas huono, kovinkin huono. Lääkitys jouduttiin nostamaan takaisin kun ei vointi kestänytkään sen vähentämistä. Siitä huolimatta että lisäys varmaan taas tuo ahdistuksen takaisin, niin se on kuitenkin vaan kestettävä koska vointi on menossa taas niin pohjalle tuoden mukanaan ne inhottavat itsemurhamielikuvat joiden takia olin osastolla kesällä. (pahoittelen jos tämä jotakuta ahdistaa tämä suoruuteni)

Tykästyin siihen kamenaan ko sitä kerin, mietin että mahtaisiko se sopia neuletakkilankaksi? Kokemuksia? Kun olisin vailla semmoista kivaa, kohtalaisen perusmallista neuletakkia joko ruskeana tai mustana. Tykästyin uuden IK:n malliin epäsymmetrisestä ruskeasta neuletakista. Kun vaan löytyisi kiva lanka jolla se toteuttaa. Miulla on ollut pientä ongelmaa tuon ruskean langan ostamisessa, huomaan että tulen kotiin aina pinkin langan kerä ko olen ostamaan mennyt ruskeaa o.O