Ensinnäkin haluan esitellä valmiit monkey-sukat!

472465.jpg

Poseeraavat tässä auringon paisteessa, kovasti on jo pidetty jalassa eilisestä lähtien ja ne on ihanat! Tämä lanka on kiva tuttavuus, puuvillaahan tämä pääasiassa on joten voi hyvinkin pitää näin vaikkei jalkoja varsinaisesti palele.

Malli: Monkey Knitty 2006 Winter
Lanka: Gedifran Cotton socks Color
Kulutus: n. 80g
Puikot: 2,5mm bambut
Erityistä:
Nämä ovat ensimmäiset sukat englanninkielisellä ohjeella.

Puikoille lähti eilen illalla Moda 1/07 malli 14, vintage-villatakki Katia Australista. Koska laika pelasi eikä ehtinyt toimia vyyhdinpuina jotta olisin saanut kerittyä vyyhdin kamenaa Pavonista varten. Joka on vailla muutamaa kerrosta viimeistä mallikuviota ja reunusta, ajattelin saada sen viimeisen mallikuvion tehtyä tänään ja sitten aloitella reunusta alkuviikolla. En tiedä yhtään missä mä sen pingotan, sille tulee sen verran kokoa kuitenkin. No, mietitään.

472478.jpg

Tavoistani poiketen tein mallitilkun, lanka oli mukana risteilyllä ja perjantai-aamuna huuteli kassista että haluaa mallitilkun ennen varsinaista aloitusta. Langan väri ei tuossa pääse kyllä lainkaan edukseen, se on huomattavasti pinkimpi eikä tuommoinen koralli. Nelosen ebenpuikot pääsi taas töihin, teen suorilla puikoilla takaosan, etuosat pääsee uusille pyöröille. Tai siis mä yritän tehdä suorilla puikoilla, sen tekee vaan vähän hankalaksi tuo meidän Beverly-neiti joka suorastaan vaanii miun puikkoja ja syöksyy niitä kohti. Erityisen kiinnostavia on nää ebenpuiset ja bambupuikot. Niitä kun voi nakertaa.