Pavonis on valmis menemään pesun kautta pingotukseen! Sain reunuksen hetki sitten valmiiksi ja olen niin ylpeä tekeleestäni, ei se ihan taida olla ohjeensa kaltainen ko muutamassa kohdassa meni mallikuvio sekaisin mutta miusta se on kaunis ja se riittää minulle. Se on ensimmäinen pitsihuivi missä on tuommoinen erillinen reunus joka valmistui miun puikoiltani.

488618.jpg

Tästä ei pahemmin mitään tuosta selviä, laitan sen huomenna kylpyyn ja sitten pingotukseen joten parempia kuvia tulee ensi viikolla. Huomenna tulee rahaa ja ostoslistalla on pyykkipoikia ja nuppineuloja, jostain syystä kummatkin on mystisesti kadonneet tästä huushollista.

Koska toisesta vyyhdistä jäi suurin osa, jäin miettimään mitä mä siitä tekisin. Jo lankaa ostaessani kävi mielessä tehdä siitä neuletakkia, Laikahan tekee suklaanruskeasta kamenastan miulle slipoveria. Sitten näin että Outi tekee kauniin sinisestä kamenasta Serrano-neulekkia ja jokin sanoi "klik" ja olin löytänyt etsimäni. PiikkoPirrasta täytyy siis hakea muutama vyyhti lisää kaunista sammaleenvihreää kamenaa ja ostaa 2,5mm addin pyöröt jotta tuommoinen ihanuus muuttaa meillekin. (toivottavasti Outi ei pahastu moisesta plagioinnista. :P)