Eilen koolattu lanka on loistavan ihanan väristä. Nimesin sen turkoositaivaaksi. (haave on että saan ostettua lisää kool aidia ja lankaa ja sitten voin perustaa oman pienen väritehtaan, omiin tarpeisiin. ja että ne langat saa jonkun ihqun nimen väripadassa käytyään).

Saanen esitellä, Turkoositaivas:
505098.jpg
Lankana 7veljes ja langan vihreä pää kylpi Lemon Limessä, siniset värit tulivat puolestaan Ice blue rasperrystä ja berry bluesta. Luulen että tämä haluaa isona sukiksi.

Nuo pussit on nököttäneet tuolla kirjahyllyssä jonkin aikaa jo, en ole uskaltanut kokeilla. Jotenkin ajattelin sen olevan vaikeampaa kuin se olikaan. Mutta nyt täytyy hommata a) lisää värjättävää lankaa ja b) lisää kool aidia. Sitä on vielä 7 pussia mutta ne on kaikki Ice blue rasperryä. Ehdottomasti haluan lisää tuota lemon limeä, se on aivan ihana väri. Ja jotain punaisia värejä kanssa.

Cabelnet-sukkien kanssa meni hermo tältä erää kokonaan ja purkasin alun. Kun jossain kohtaa sain kuvion menemään mönkään ja jälki ei miellyttänyt silmää. Liityin tuossa viime viikolla Six sox knit alongiin
jossa tällä hetkellä on menossa Horcrux-sukat jotka sitten pääsi puikoille. Ja ensimmäisen varsi on jo valmis näyttäen hyvälle.
505106.jpg

Laika tekee miulle slipoveria Kamenasta (olen tästä jo maininnutkin) ja ylpeänä vaimona haluan esitellä sitä vaikka se vielä onkin vaiheessa. Selkään tulee kuvio kalevalaneuleita-kirjasta ja etumus on v-aukkoinen.
505102.jpg

Ja. Vaihdoin laskurin toiseen. Siksi se näyttää niin vähäistä kävijämäärää vielä. :D