Täällä ei ole valmistunut mitään loppuun asti. Kaikenlaista on kesken, on aloitettu uuttakin äitienpäivälahjaksi Mammalle ja purettu jo valmistunutta. Mutta raahasin kaikki keskeneräiset parvekkeelle ja räpsin kuvia. Luulen että naapurit kyllä ihmetteli mitä mä teen.

578091.jpg
Tässä on toinen baijerilainen, resori on tehty ja kaikki yksi kerrosta kuviota :D Tää on ollut vähän jäähyllä mamman Clementine shawletten vuoksi.

578092.jpg
Invaderit on nyt tehty tuohon varteen ja olisi vuorossa kantapää. Ostin semmoisen langan kuljetusjutun mistä tuli reititin. Kun en tiedä mikä sen oikea nimi on.

578094.jpg
Mystery Shawl olisi reunusta vaille valmis. Tulostimesta loppuu juuri kohta muste enkä ole saanut aikaiseksi piirtää käsin paperille sitä reunuskaaviota (vaikkei siinä montaa ruutua olekaan). Kyllä tääkin vielä valmistuu

578096.jpg
Dollaritakki on edennyt kivasti vaikka se on kanssa nyt vähän varikolla. Tässä toinen etukappale, toinen on kyllä samassa kohtaa menossa muttei mahtunut kuvaan. Malli on kiva ja helppo, semmoinen telkkarineule.

578095.jpg
Tämä puolestaan oli se Vintage-takki. Totesin että se on liian iso ja että haluan kuitenkin sen takin joten eiko purkamaan. Hihat on sopivat joten niitä ei pureta, muuten kyllä puran ja teen sitten kokoa pienemmän. Ja resorin siihen keskelle ohjeen mukaan, luulen että se vähän vie sitä telttamaisuutta. Toivottavasti koska toistamiseen sitä ei pureta.