Dollari on valmis ja siitä tuli aivan ihana. Kuvia en ole vielä saanut otettua kun on ollut niin synkkää ja sateista. Treffaan huomenna Outia ja ajattelin ottaa kameran mukaan, josko saataisiin kuvia ihan in action dollaritakista. Siitä tuli aivan ihana. Aivan ihana.

Mutta täällä aherretaan edelleen baijerilaisten kanssa, toinen on jo ohi kantapään ja tikuttelen sitä ihan innoissani, tää malli on niin addiktoiva ettei malta jättää sukkaa käsistään. Tässä mennään nyt:
628232.jpg

Sain outilta lainaan Knitting Vintage Socksin josta olen kuolannut kaikkia sukkaohjeita osaamatta päättää mistä aloittaa. Ongelmana on osin ollut välikoon sukkapuikkojen puute, puuvillalankaa olen ajatellut käyttää osaan malleista ja huomaan että sitä saa neuloa aika pienillä puikoilla mun käsialalla ettei tule lörppöjä ekan käyttökerran jälkeen. Mutta nyt on välikoon puikkoja ja missä väreissä!

628231.jpg

Kuvassa myös kaunis langanpäättelijä jonka sain Kaarinalta. Kuvasta ei ehkä erota mutta puikot on pinkkejä, turkooseja, kultaisia ja hopeavihertäväisiä. 1,5-2,25mm.