Mun baijerilaiset on valmiit!

631880.jpg

631879.jpg

631878.jpg

Bayeriche-sukat
Lanka: Hjerte sock 4
Kulutus: 80g
Puikot: 2mm

Kommenttiosuus: Nämä sukat on aivan ihanat. Ihanat. Ohje on loistava, ei lainkaan niin vaikea ko miltä ne kuvassa ehkä näyttää. Kuviot on loogiset ja selkeät ja helppo tehdä vaikka toki aikaavievät nämä on. Hjerte osoittautui ihmelangaksi, sitä jäi yhteensä 20g kun 100g varasin sitä näitä varten. Ne on niin kauniit.

631882.jpg
Dollar and a half-cardigan, kevään IK
Lanka: Tennesee
Kulutus: n.750g
Puikot: 4mm ebenpyöröt
Kommentit: Ihana malli, helppo tehdä mutta kuitenkin jännän erilainen. Ehdotonta plussaa pitkistä hihoista, noi on tehty tasan ohjeen mittaisesti. Ei tullut michelinukkoa ko höyrytti valmiit palat. Opin 3 puikon päättelyn sekä petaripiston. Ja sain aivan ihana neuletakin jota tulee ehdottomasti pidettyä paljon, nyt on jo ollut päällä monena päivänä.

631883.jpg
Clementinen Shawlette, kevään IK
Lanka: Wool
Kulutus: 130g
Puikot: 3,5mm addin pyöröt
Kommentit: tein Mammalle äitienpäivä&synttärilahjaksi joten tämä on tehty rakkaudella. Ohjeen mukaan tehdään kahdessa osassa, fiksuna olisi tietty voinut tehdä kummankin palan yhtä aikaa mutta en sitten sitä älynnyt. Kuvio on tosi helppo ja sen oppi äkkiä joten tämä oli kuitenkin nopea tehdä. Itselleni kun teen (tykkään mallista joten toinen tulee tehtyä), teen pidemmän ko ohjeessa sanotaan.

Tässä valmistuneet. Puikoilla on Cavern Cardigan, Child´s first socks:t ja Space Invaders-sukat. Joten valmista esitellään taas jossain kohtaa. :)