Eilen tuli viimeinen, salaisuuden paljastanut Salainen neuleystävä-paketti. Vaihto on ollut ihana ja neuleystäväni valtavan ihana kaikkine ihanine paketteineen! Ystäväni on Elisa jolla ei ole omaa blogia. Sain viimeisen paketin mukana ihanan käsinkirjoitetun kirjeen jota luin täällä hymyssä suin muutamaankin kertaan eilen. Kiitos todella valtavasti Elisa!

637752.jpg
Viimeinen paketti sisälsi puikkopussin pitkille puikolle (tuli todella tarpeeseen), ihanat bambuiset 4mm puikot sekä aivan ihanan limenvihreän mittanauhan jossa on sentit ja tuumat! Ihanaa, kiitos Elisa!

Oma salainen neuleystäväni oli Tiinatuuli Käsityönopiskelijan maailmasta. Oli ihana lähettää hänelle paketteja, miettiä mitä niihin laittaa ja sitten käydä blogista vilkuilemasta että ovat tulleet perille ja että ne ovat olleen mieleisiä. :)

Olin tänään hampaanpoistossa ja sain ostaa jo eilen lohtulangat kidutukseni toipumista edistämään. Ostin Vapaa Valinnasta kerän vaaleanvihreää kotiväkeä suunnitelmissa toppi uusimmasta Modasta ja teinkin jo mallitilkun, mallineule on kaunista joten uskon että siitä tulee kaunis toppi. Olisin halunnut turkoosia kotiväkeä mutta kun sitä ei löytynyt niin ostin sitten tätä vihreää. Kun pitää saada puikoille jonkin ns. nysväysneule, pienet puikot ja ohut lanka. Totesimme outin kanssa että otamme käyttöön hänen äitinsä keksimän Kamikazeneuloja-nimikkeen :D

637755.jpg

Kävimme hoitamassa virastoasioita eilen laikan kanssa, Kelassa ja Sosiaalitoimistossa ja kävelimme sitten yliopistonkatua kohti toria ja huomasimme että huu, Sylvi Salosella on jokin ulkopöytä markkoiden kunniaksi ja siellä on lankaa! Kipitimme äkkiä katsomaan mitä siellä on ja EUROLLA lähti mukaan 10 kerää ihanaa petroolinsinistä Gjestalin superwashia slipoveria varten. Myyjä ulkona sanoi että sisällä on kanssa tarjouslankoja joten ajattelimme käydä nekin vielä katsomassa. Tein sieltä valtavan ihanan löydön, kauniin liilaa 100% ohutta mohairlankaa! En ole nähnyt ikinä 100% mohairlankaa ja lanka vaikutti vähän siltä että se on marinoitunut jossain Salosen arkistoissa hetkisen. Se kustansi kaksi euroa kerä, kerässä on noin 360m lankaa ja muistin niitä silitellessäni että ohjeen kokoiseen kiriin menee ohutta mohairia 600m joten ostin sitä sitten kaksi kerää tuota huivia varten. Kunnon kamikazeneulontaa, puikkosuositus tuolle lankalle on 1-1,5!

637749.jpg
kerrankin kuvassa on värit kohtalaisen oikein. Tuo mohair on niin ihanan ohutta ja tuo superwash puolestaan ihanan väristä, miulla on jo mielessä ohje Erika Knightin kirjasta sliparille siitä. :)