Laukkuvaihdossa tein laukun Katalle Villa Lunaan. Mietin pitkään minkälaisen kassin teen ja mistä sen teen ja ihmettelin kovasti että osaanko tehdä kassin josta toinen pitää. Asiaa vielä vaikeutti osaltaan se että me tunnetaan Oikeassakin Elämässä kun käydään molemmat Turun neulontatapaamisissa. Siten oli myös tietty etulöyntiasema, pääsin näkemään mitä Kata käyttää ja minkälaisia kasseja hänellä näkyy olevan.

Mietinnän jälkeen päädyin tenneeseehen ja kevään IK:ssa olleseen kassimalliin, tosin sovellettuna. Jätin kukkakuviot pois ja kassista ei tehty niin pitkää. Etuosaan etsin pienen pitsin, tuntui että se kaipaa jotain. Vuoren kanssa sain apua Outilta, itseltä kun tuo ompelu ei oikein luonnistu. Tenneseetä kassi söi kaksi kerää aikalailla kokonaisuudessaan, olkahihnan jälkeen lankaa jäi noin metri. Eli tarkkaan käytettiin jokainen gramma.

En ehtinyt ottaa kuvaa kassista ennen kuin pistin sen postiin, viimeistelin sen nimittäin Aschanilla ollessani kahvilla outin kanssa :D Mutta laukkuvaihtoblogissa on katan ottama kuva!

(kävin lisäämässä linkkiä)