Turkui siirtyi viime viikolla Armon Vuoteen 1412 ja mekin kävimme aikamatkailemassa Laikan kanssa sunnuntaina. Keskiaika kiehtoo miuta kovasti, nyt vaan ei jaksa mitään ja äh. Markkinat on kuitenkin joka vuosi ihanat ja siellä on ihana haahuilla katselemassa kaikkea. Tänä vuonna mukaan tarttui hennaa värjäystä ajatellen sekä ostin kaksi kerää ohutta huivilankaa Rouva Auroora Fortunan kojusta.

712476.jpg

Ajattelin näistä mahdollisesti Shetland trianglea jossain kohtaa.

Tiistaina matkasimme kohti Pääkaupunkia ja totesimme että kyllä Turkulaisen on vaikea sitten matkustaa tuolla Isossa kaupungissa. Menitaan tietysti piti päästä ja päästiinkin pienten mutkien kautta. Ajo-ohjeista oli jäänyt muutama kääntyminen välistä ja jouduimme soittamaan appiukolle joka ohjeisti meidät Yrjönkadulta Korkeavuorenkadulle. Emme kovinkaan ehtineet Menitassa pyöriä koska olimme siellä noin varttia yli 5 kun putiikki meni puoli 6 kiinni. Ja voi, siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa että meni ihan sekaisin pieni pää ja kuljin vaan edestakaisin hipelöiden kaikkia niitä ihanuuksia joista tähän asti on vain lukenut blogeista. Regia Silkiä hipelsin pitkään, katsellen hintalappua ja laitoin sitten kerän takaisin hyllyyn. Laika arvasi mistä on kyse ja sanoi että voin hyvin ostaa sitä jos haluan (meillä ei yleensä tartte kysyä langanostoon lupaa, nyt kyse oli siitä että laika tiesi mun piheyden iskevän takavasemmalta esiin). En kuitenkaan ostanut, ei tullut mieleen mitään semmoista projektia johon sitä käyttää ja kun kuitenkin on lankaa kaapissa niin se jäi sinne odottamaan että tiedän mihin sen käytän.

Mukaan tarttui 3 100g vyyhtiä vyötteetöntä mohairsekoitetta, hinnaltaan 2,50e vyyhti, kauniin sinisessä värissä:
712478.jpg

Lisäksi ostin 3 kerää ohutta virkkuulankaa kun olivat tarjouksessa 1,50e kerä, ajattelin näistäkin huivia:
712480.jpg

Lisäksi matkaan lähti puikkomittari (olen ostanut sitä varmaan viimeisen puoli vuotta mutta unohdan sen aina ko olen paikassa josta sen voisi ostaa) ja puikkonalleja. Ne on niin söpöjä! Amerikkakaupppaankin ehdittiin juuri ja juuri ja sieltä tarttui mukaan kool aidia:
712484.jpg(kuvassa myös markkinoilta ostettu henna)

Eilen olisin mennyt PiikkoPirtaan ostamaan Merino Oroa ms3:ta varten ja koin kauhun hetkiä, ovat lomalla tämän viikon! Jäin ilman lankaa! No, mentiin sitten Presentoon että ostan helmiä huivia varten kuitenkin, värivaihtoehdot kun olin jo rajannut kahteen. Eihän siellä ollut 8/o kokoisia helmiä  ><. Virkkuiukoukun ms3:a varten sentään löysin Vapaa Valinnasta ja kerän kotiväkeä jotta saan tuon topin loppuun. KäsityöElisassa kävin myös pyörähtämässä mutta sieltä tarttui mukaan vain lankaa laikalle anopin kaitaliinaan.

Tänään sitten kurvasin autolla LinkkiKirppikselle josta aiemmin ostin sitä ohutta villalankaa. Ajattelin käydä katsomassa josko siellä olisi viellä sitä lankaa. Ja oli! Ostin kaksi pussi mustaa ja yhden pussin vaaleanlilaa, lohdukkeeksi eilisestä traumasta. Vasemmanpuoleiset mustat kerät on "tavallisen" oloista ohutta villaa, oikeanpuoleisissa on samanlainen kiilto ko merino orossa joten siitä tulee miun ms3-lankani!
712483.jpg