Kävin vaihtamassa kuvaa tuohon edelliseen postaukseen kun otin tänään takista parempia kuvia. Lisäksi laitan tuonne tehtyjen laatikkoon langan kulutuksen, jotta pysyn itse vähän kärryllä mitä olen käyttänyt.

Sormet syyhyäisi tehdä vaikka mitä kaikkea. Yritän nyt kuitenkin saada nuo tumput tehtyä, aloitan varmaan Laikan kissapipoa tässä kun Laika on poissa kotoa niin saan tehtyä sen salaa ensi viikon syntymäpäiväksi. Sitten onkin jo helmikuu ja lankahamsterit. Sitä varten on suunniteltu aloitettavaksi raitapaita Laikalle, itselleni hihatin, jonkinlainen pitsihuivi jostain langasta, sukkia pitäisi tehdä itselleni jotta ei palelisi varpaat.

Pitsin neulominen nyt kutkuttaisi ihan kamalasti. Joten jotain semmoista pitää kai sitten alkaa kehitellä puikoille. Jotain neuletakkia voisi ajatella, vaikka jostain puuvillalangasta jotta sitä voisi käyttää muutenkin kuin paukkapakkasella. Villapaita varastoakin voisi täydentää. Ääääää! Mulla on liikaa ideoita! En millään ehdi tehdä niitä kaikkia ja millään ei riitä rahat ostaa niihin kaikkiin lankoja! :O Viikonloppuna on kai taas pakko lotota, jos on iso potti. Sain luvan ostaa siitä sitten lankoja niin paljon kuin haluan. Hih.

Siivotakin pitäisi, Pirk on vähän "sisustanut" taas. Kaikenlaista paperiroskaa on pitkin poikin eteistä. Kapteeni-kissa puolestaan on silpunnut tänään tulleen postin kuoret pöydälle, meidän pikku paperisilppuri. Ihania nämä pienet karvalapset. <3