Neulontatapaamisessa oli tänään vaikka kuinka paljon uusia ihmisiä! Oli ihanaa kun siellä oli niin paljon uusia ihmisiä jotka olivat bonganneet tapaamiset viime viikkoisesta Turun sanomien Extran jutusta. Sain myös apua Pavonis-huivin aloittamisen kanssa, se kun ei kylläkään mitenkään alkanut 7 silmukalla kuten ohjeessa luki. Pelastukseni oli neulonta-veteraanit pöydän toisesta päästä (joiden nimeä en edes tiedä!). Mutta kahvit ainakin heille mielelläni tarjoan, ilmeisesti toinen heistä ainakin on tulossa ensi viikolla käsityömessuille.

Sain ensimmäisen ssk-sukan valmiiksi ja nyt täytyy sanoa etten kyllä halua tehdä sille paria. Tai siis haluan mutta en nyt heti perään. Mutta onhan tässä aikaa. Sukasta tuli kaunis, tuommoiset haluan itsellenikin. Lankakin riittää loistavasti, sitä jäänee jopa yli. Itselle pitäisi tehdä jotain perussukkaa, kaikki huushollin villasukat on jossain kateissa tällä hetkellä. Miulla olisi se raitalanka jonka tilasin novitalta, mietin että josko sitä aloittaisi. Se kun olisi myös sopivaa luentoneulomista ensi viikolle, sinne ei sitä huivia voi ottaa koska siihen pitää keskittyä ihan liikaa.

Neulontatapaamiset tekee miulle hyvää, saan olla ihmisten kanssa, ei tarvitse jännittää ja saan apua tarvittaessa (kuten tänään). Ja se on miun omaa aikaa, asia joka on vain miun juttu, ei mitenkään meidän juttu laikan kanssa. Mikä on hyvä juttu.