Salainen Sukankutoja sai miut innostumaan sukista, nimen omaan ei niin tavallisista sukista. Joten surffailin jonkun tovin pitkin blogistaniaa katsellen mitä muut on tehneet, ihastellen sitä kuinka ihania sukkia ihmiset osaa tehdä ja sitten päätin vaan rohkeasti tarttua sukkalankaan ja 2,5mm bambusukkapuikkoihini. Langaksi valitsin Gedifran cotton socks-lankaa jota huusin taannoin huuto.netistä ja malliksi valikoitui Monkey-sukat Knittystä.

Tein silmukat kotona, resorin myös ja sitten vaan luennolle. No, ensimmäinen yritys tehdä kuvioita meni pieleen (en osannut laskea taas lainkaan) joten eiko puraten mutta sitten se menikin ihan täydellisesti puikoille se pitsi. Ja nyt on tehtynä vaikka millä mitalla vartta, vielä yksi kerta pitsikuviota ja sitten mennään ihmettelemään ohjeessa olevaa kantapäätä.

463230.jpg

Ensin ajattelin että mahtaako tuo kuvio näyttää miltään noin voimakkaasti raidoittuvassa langassa mutta sehän on varsin vekkuli! Kuvio on helppo ja selkeä (sillon ko osaa laskea eikä tee omiaan). Nyt olen rohkaistunut tekemään erilaisia sukkia. Kauniit langat ansaitsevat arvoisensa mallit.