Eilen oli loistava postipäivä. Postiluukusta kolahti kaksi pehmeää kirjettä ja ihmettelin että miksi mä saan kaksi kuorta, kun en tietääkseni mitään mistään odottanut. Kunnes Laika sitten muistutti että josko ne onkin miun Salaisen Sukankutojan sukkani! Ja eikun pakettia aukirepimään ja siellähän ne oli! Valtavan ihanat sukat, turkoosit <3, jalkaan sopivat ja ihanat.

481235.jpg

481236.jpg

Sukat on Veranon kätten työtä ja voi, ne on kyllä ihanat! Kiitos Verano!

Lisäksi posti toi siis paketin Sny:ltäni. Iso kuori, ihmettelin että mitä ihmettä sieltä oikein löytyy. Alkuun hämmestelin ko otin kuoresta pois juuttikankaisen kassin mutta sitten luin kortin, siellä oli huovutusvälineitä! Villaa, huovutusneula ja ohjeita! Sekä tuo kassi niiden säilyttämiseen! Valtavan ihana paketti! Kiitos Sny!

481237.jpg

Neuletakki edistyy kivaa tahtia, takakappeletta vielä teen ja varmaan saan sen tänään/huomenna tehtyäkin. Pavoniksen reunusta aloittelin kanssa tänään, mielessä pyörii myös sukkaprojektin aloitus. Kun sitä sukkavaihtolankaa vielä jäi, siitä olisi kiva tehdä jotain itsellenkin. Pitäisi vaan osata päättää malli. Mikä on vaikeaa. On niin paljon kivoja malleja joita haluaisi tehdä. Tuntuu hyvältä uppoutua välillä vaikeamminkin mallin maailmaan, saan hetkeksi pois päästäni kaiken muun. Vointi kun ei ole ollut kovinkaan kehuttava tässä viime viikkoina niin tämä on miulle tärkeää terapiaa.

Eilen oli taas neuletapaaminen ja voi, siellä on aina niin kivaa! Voisin istua vaikka miten pitkään, eilenkin unohdin ihan ajan kulun, hyvässä seurassa neuloen aika kun kuluu niin kovin nopeaa!

Äää! Nyt tuli ongelma, laitoin sukankutojan ja sny-paketin samaan postiin enkä tiedä että kumpaan kategoriaan mä tän laitan! Menee nyt sitten sny:n alle.