Sockapaloozasukkien deadline tosiaan on tuo 2.8, sukat pitäisi saada postiin elokuun ensimmäisen viikon aikana ja koska omani matkustavat kauas rapakon taakse, yritän kovasti saada ne postiin mahdollisimman pikaisesti. Mallin valinta tuotti pientä päänvaivaa, samoin lanka mutta sitten yhtäkkiä löytyi sekä että! Nyt on ensimmäinen sukka jo kantapäässä, teen kesän IK:sta spiral boot socksit katia Australista, parini toivomuksesta lanka on sekoitetta joka ei varmasti kutita. Ajatus on että nämä olisi ehkä sitten enemmän semmoiset luksussukat.

762216.jpg

Malli näissä on oikein kiva ja teen nämä kyllä itsellekin. Laika lupasi laskea ohjeen niin että saan toisen sukat raidat toiseen suuntaan, niin että ne kääntyy ikään kuin vastakkain.

Ms3:n kolmas vihje on nyt ratkaistu ja hyvälle näyttää! Huomenna tulostan nelosvihjeen ja sitten hiljalleen tehdään sitäkin, odotellen että koska viimeinen potter löytää tiensä tänne asti, play.com on sen perjantainta postiin pistänyt. Lotus blossom tank etenee, viimeinen mallikerran toisto on menossa ja huomenna yritän saada kainaloihin asti sen. Kova hinku olisi aloittaa kaikenlaista uutta, sain kirjastosta lainaan Nora Gaughanin Knitting Naturen josta haluaisin tehdä melkein kaikki mallit :D Lisäksi on lainassa kauneimmat neulemallit ja Neulojan käsikirja, suunnitelmissa on ensimmäiset sukat joihin mallineule tulee omasta päästä (tai oikeammin Kauneimmat neulemallit-kirjasta mutta ei siis valmiista ohjeesta).

Eilen oli vähän kehno päivä ja paransin oloani villaterapialla. 6 kerän vyyhditys vei paljon niskavoimia ja niska vihoitteli koko illan mutta nämä kaunokaiset oli sen arvoisiakin. Eli koolasin ne UFF:lta ostamani villasekoitelangat.

762217.jpg
3 vyyhtiä Minttukarkkia (väreinä lemon lime, kiwi ja ice berry blue tj)

762218.jpg
3 vyyhtiä Punaista Hattaraa, värinä tropical punch. Ja näin jatkuu siis Tuin kutomon omien lankojen värjäys, oli sen verran kivaa että kyllä sitä tulee taas tehtyä. Tosin nyt pitää varmaan värivarastoa kasvatella. Ja laskeskella että minkälaista raitalankaa sitä haluaisi, kaapissa on kaksi kerää (tai putkulaa kuten Outi sanoo) valkoista hjerten sukkalankaa joka on ostettu koolausta varten.


Edit-täti!
Kävin antamassa ääneni suosikkiblogiäänestyksessä, tiukan kamppailun jälkeen miun ääneni sai Reunasilmukka
 762316.jpg