Sain valmiiksi reumalankasukat ja lehtihuivin! Sukat pääsi heti jalkaan ja nämä on ihanat, ajattelin että tuosta lopusta kerästä tulee säärystimet. Tämä on ihanaa lankaa, pehmeää ja ohutta mutta niin lämmittävää. Sopii näille kipuisille jaloille enemmän kuin hyvin.

Huivi siis kanssa valmistui, en ole sitä vielä pingottanut joten kuvia ei ole vielä. Yritän huomenna keksiä mihin laitan sen pingotukseen, se kun on aika pitkä. Siitä tuli todella kaunis. Ja varmasti vielä kauniimpi ko sen saa pingotettua.

Kävin ostamassa lankaa sukankutojaa varten, oli vaikea päättää mitä lankaa ja mitä väriä. Toivon että paria tämä väri ja lanka sitten miellyttää, kävin vakoilemassa hänen blogiaan jotta vähän saisin käsitystä mistä hän tykkää. :) Nyt on puikot vapaana joten alan sitten ihmetellä tuon ohjeen kanssa, josko saisin jotain semmoista aikaiseksi mitä kehtaa toiselle lähettää vaihtoa ajatellen. Luotan nyt itseeni vaan. :P

Ylösalas-neuletakki edistyy, olen kohta tehnyt raglankavennukset ja sitten aloitetaan vartalo. Lanka tosin loppuu kesken, sitä on mennyt nyt puolitoista kerää ja sitä on vielä jäljellä kaksi. No, sitä saa lisää Käsityö-Elisasta. Ajattelin tosin että voisi ottaa jotain yksiväristäkin lankaa, jotain semmoista minkä väri olisi jo tuossa olemassa ja tehdä sillä resorit. Katotaan ny.

430842.jpg

Possi tykkäsi reumalangasta ja lampusta, siinä oli lämmintä ja pehmeää. Siinä oli niin hyvä nukkutorkkua kehräten <3