Miusta on ihanaa että Laika on innostunut neulomaan, hänestä on hiljalleen kuoriutumassa innostunut ja täysin hullaantunut neuloja. Asiassa on vaan yksi mutta. Laikan kiinnostus hiipuu aika nopeasti mikä johtaa siihen että uusia töitä aloitellaan vaikka miten. Ennen kuin saadaan edelliset valmiiksi. Mistä syystä olen määrännyt Laikan fufo-kuurille, nyt nämä keskeneräiset on saatava valmiiksi ennen kuin aloittaa taas jotain uutta.

656292.jpg
Tämä mytty on Alice jota Laika tekee ornagi filatin Gongista. Tämä on jo siinä vaiheessa että takakappaleesta puuttuu muutama tuuma ja hihat pitäisi tikutella.

656293.jpg
Sitten on tilaustyönä tehtävä Ruflette, lankana ornagi filatin superkid, josta on kroppaosa valmis ja hihatkin jo aloitettu.

656294.jpg
Miulle on tulossa slipari tenneseestä, malli on Laikan päästä. Tämä on aikalailla kainaloissa asti.

656295.jpg
Lisäksi Miulle on valmistumassa Tank Top siitä Sylvi Saloselta ostetusta Gjestalin Superwashista. Takakappale on valmis ja etukappaleeesta resoria aloitettu. Malli on Erika Knightin kirjasta Classic: 15 timeless knits to wear and keep forever. Tämä kanssa on pieni ongelma, kirja piti palauttaa jo takaisin kirjastoon ja Laika epähuomiossa jätti ottamatta ylös etukappaleen speksit. Joten nyt oltaisiin apua vailla, jos tuo kyseinen kirja joltain löytyy niin olisimme kiitollisia jos voisi saada tietoja siitä etukappaleesta. Varasimme kirjan jo kirjastosta mutta sen saaminen menee pitkälle heinäkuuhun.

Itselläni on kesken laukkuvaihtokassi, toppi modasta, Ene, childs´s first sock Vintage socks-kirjasta, Space Invaders-sukat (joista toinen on jo valmis). Eli ei paljon mitään. :P Cavern valmistui, siitä bloggaan sitten ko saan siihen ostettua napit :)