Sain valmiiksi sunnuntai-iltana kotiväestä Modan 3/07 ohjeella 25 tehdyn toppini! Oli siinä tekemistäkin, sen verran ohutta lankaa ja kun teki pyörönä niin silmukoita oli aika kiitettävästi. Onneksi mallikuvio oli helppo ja tästä muodostui varsin pian semmoinen neule jota kykeni tekemään melkein missä vaan.

724965.jpg
Malli: Moda 3/07, nro 25
Lanka: kotiväki
Kulutus 220g
Puikot 2,5mm addit

Arviota: Toppi oli mukava tehdä ja suunnittelen jo toisen tekemistä, jos löytäisin nyt sitä turkoosia kotiväkeä. Langankulutus oli hämmästyttävän vähäistä, nyt jäi hyvin lankaa joten Söderat pääsevät vihdoin jossain kohtaa puikoille. Päällä toppi on kiva ja tulee luultavasti pääsemään käyttöön  heti kun vaan tulee kaunis aurinkoinen keli. :)

Aloitin sitten eilen Mystery Stole 3:sta. Alku näytti hyvälle ja kuvio meni hyvin, helmien laittaminenkaan ei ollut niin vaikeaa kuin pelkäsin. Pääsin b-chartin puoliväliin kun huomasin että purkuun menee, virhe on jossain rivin 30 kohdalla. Aloitan kokonaan alusta, helpompi niin. Pingotin alun eilen jotta näin missä menee vikaan ja Tarkastaja saapui luonnollisesti heti paikalle:

724966.jpg