Opin tänään uutta!Outi opetti miulle macig loopin käyttöä koska Space Invaders-sukkien ohje on tehty niin että siinä sitä käytetään. Olin itsekin yllättynyt kuinka helposti sen opin ja kuinka kätevää se on. Tämä on taas näitä pieniä iloja että on löytänyt nettineulomisen koska itselle tuskin koskaan olisi tullut muuten mieleen neuloa pyöröllä sukkaa.

562691.jpg

Tässä ensimmäiset invaderit, malli on todella helppo ja onnistuu kaltaiseltani joka on tehnyt kirjoneuletta joskus vuonna keppi ja kypärä viimeksi. Tykkään kovin, nämä sukat menee laikalle joka on niistä kovin innoissaan. Lankana taas hjerte sock 4 ja 2,5mm addin pyöröllä tikutellaan.

Sain kirjastosta lainaan tänään Nancy Bushin Folk Socksin ja siinä on vaikka miten monta mallia mitä haluan tehdä! Tuo kirja menee kasvavalle listalleni "nämä neulontakirjat ostan joskus kun on rahaa". Sinne liittyi tänään myös Knitting Nature jota selailin uudestaan tänään ko Outilla oli se mukana. Siinäkin oli monta toteutettavaa projektia. Niin, eihän tässä nyt vielä niin kovin montaa proggista ole kesken tällä hetkellä. Mystery Shawl (reunus puuttuu), Dollar and a half- cardigan, baijerilaiset ja space invaders-sukat. Neljä juttua vaan. :D