337954.jpg
Näistä olsi tulossa Laikalle kissapipo, kitten mohairia ja sisua ajattelin sekoittaa. Aivan ihana tuo sisun väri, jäin jo haaveilemaan että tekisin siitä itsellekin jotain. Mietitään.

337955.jpg
Tässä päivän muut ostokset, tuota Edeniä siis kaksi kerää, australiaa kolme, samoin Jannea ja clownia sitten kaksi. Mielenkiinnolla odotan riittääkö tuo yksi kerä clownia sukkapariin, siitä pitäisi tulla 190m lankaa joten eiköhän. o.- Kun en kuitenkaan mitään kovin pitkiä sukkia noin varreltaan tarvitse enkä tee.

Lisäksi ostin 4mm 60cm pyöröpuikon, iloinen yllätys että puikot olivat alennuksella Vapaa Valinnassa joten sinne tie vie perjantaina ja käyn hakemassa vielä yhden pidemmän pyöröpuikon isoja töitä varten, niitä kun on raskas pitää puikoilla muuten.

Lankainventaarion tein tänään ja totesin että hyvin voin olla ensi kuun ostamatta mitään koska miulla on vaikka mitä lankoja odottamassa. Kyllä niistä tulee jotain, apupupuja vaikka jos en muuta keksi. Ja ehdinhän mä tässä viel hankkia lisääkin lankaa vaikka lupasin etten niin tee ennen kuin nuo on kudottu. :D