Tänään oli tosi hyvä postipäivä! Ensinnäkin posti toi miulle kuntien eläkevakuutuksesta kirjeen jossa kerrottiin että saan jatkossa lähes saman verran kuntoutustukea kuin mitä sain sv-rahaa mikä on tosi iloinen yllätys, olin varautunut siihen että jää paljon pienemmäksi tuo tulo. Ei niin kiva posti oli sossusta, meille ei jää vajetta tässä kuussa joten ei tipu mitään sieltä (olivat jotenkin missanneet että Laika sai veronpalautuksia joulukuussa ja että kela maksoi tammikuussa takautuvasti joulukuun opintotuen, nämä oli kyllä sinne ilmoitettu). No, kelasta tuli si kuitenkin miulle vielä asumistuki joten tästä kyllä taas selvitään, kuntoutustuki tulee maksuun maanantaina ja saadaan siitä vuokra maksuun.

Lisäksi posti toi paketin SNY:ltä! Laikaa nauratti kun en ehtinyt edes kenkiä riisua ennen kuin jo kirmasin sitä avaamaan! Ja tässä sisältö:
396525.jpg

Kissakortti (tosi suloinen), tuommoinen kiva pieni pussukka (itse tehty?) ja kerä Austermannin bambou soft color-lankaa. SNY oli urkkinut tietoonsa että haluaisin tuommoista lankaa päästä kokeilemaan ja nyt miulla on siihen mahdollisuus! Tuosta pitää tehdä jotain kivaa heti, kun vaan keksisi että mitä. Tai osaisi päättää että mitä. :D Ajattelin että joko sukkaa tai kämmekästä tai lapasta voisi tuosta tehdä, sitä voisi hankkia lisää kunhan hamsterikuu loppuu jos en saa tuosta kämmekkäitä. o.- Ja se on niin ihanan väristäkin! Ihan miun värit, ruskeaa ja turkoosia! Iso kiitos!

Kävin tänään anttilassa, siellä oli novitan bambulankaa ja pääsin sitä hipelöimään. Se ruskea on tosi herkullisen värinen, luulen että teen siitä viimeisimmästä modasta sen ruskean lyhythihaisen jakun (joka on ohjeessakin tehty siitä langasta). Laika kiltisti antoi miun vinkua siellä eikä antanut miun ostaa mitään. Valkoinen bambu tosin meinasi ihan väkisin lähteä mun mukaan kun kerät vaan hyppeli alas hyllystä koko ajan! o.O

Laikan raitaneuleen etuosakin edistyy, sitä on semmoiset 30cm tehtynä. Keltaiselle sukalle ei ole vielä ilmestynyt paria, se on huomisen projekti. Ja viikonloppuna aion tuhota lisää jämäkerä seiskaveikkaa, keltaista jäänee sukista ja sitten on vajaa kerä oranssia. Vanttuita tulee niistä.

Kummasti helpottaa elämää tuo raha. Oli kiva ostaa kaupasta oikeasti sitä mitä halusi eikä sitä mikä on halvinta (eli käytännössä broileria tai jauhelihaa, kumpaakaan en ihan heti halua syödä). Sanovat ettei raha tee onnelliseksi mutta täytyy sanoa että kyllä se vaan hetkittäin tekee. Niin kuin tänään.